Categorie

Huidige categorie:
Alle

Filter op categorie:

Afscheid rector Ad Slob

15 november 2016

Afscheid rector Ad Slob

VSNON neemt binnenkort afscheid van Ad Slob, rector van het Parcival College:

"Na een periode van bijna zeven jaar als rector van het Parcival College is voor mij het moment gekomen om een volgende stap te zetten in mijn loopbaan. M.i.v. 1 december zal ik gaan werken als rector van de Adriaan Roland Holst school in Bergen (Noord-Holland). Mijn nieuwe bestuurder wil erg graag dat ik snel begin en mijn huidige bestuurder is daarmee akkoord gegaan. Vanaf het moment van solliciteren is het binnen zes weken rond gekomen. Vandaar dat ik jullie op deze manier op de hoogte breng van mijn vertrek uit het Groningse."

"Ik kijk terug op een mooie periode waarin mijn school zijn plaats heeft ingenomen in het gemeentelijke en provinciale onderwijsveld. Vooral kijk ik terug op een fijne samenwerking met mijn collega’s. Daar wil ik hen voor bedanken."

Raad van Toezicht, bestuur en collega´s van het MT VSNON bedanken Ad voor zijn inzet en waardevolle bijdragen aan de school en de stichting en wensen hem veel succes en plezier op zijn nieuwe plek.

De bestuurder draagt op korte termijn zorg voor borging van de schoolleiderstaken en invulling van de ontstane vacature. De functie zal voorlopig tijdelijk worden ingevuld.


< nieuwsoverzicht